W&T uutiset
   
WuT USB-Isolator 1kV

USB-Isolator 1kV ja 4 kV

USB-laitteilla ei ole galvaanista erotusta. Tavallisessa käytössä tällä ei ole yleensä merkitystä, mutta monissa teollisuuden ja lääketieteen sekä sairaalakäytössä on tärkeätä, että potentiaalierot eivät häiritse mittalaitteita.

W&T:n uusi USB-isolator mahdollistaa USB-laitteiden galvaanisesti erotetun yhteyden, mikä estää häiriöt ja suojaa liitäntöjä. Lisäksi laite on helppo asentaa USB-laitteen ja kaapelin väliin. Mitään ajureita tai ohjelmia ei tarvitse asentaa.

USB-isolator on pienikokoinen ja mukana tulee virtalähde, joka mahdollistaa paljon virtaa kuluttavien laitteiden toiminnan. www.moretec.fi/erottimet.htm 

web-io

Web-IO ja kytkentä kalenterin mukaan

Ajasta kytkentätapahtumat mielikalenterisi avulla.

Älypuhelimissa on jo ollut käytäntönä toiminta kalenterin mukaan. Nyt W&T:n WEB-IO laitteet tukevat Outlookin, Sunbirdin ja Googlen kalentereita. Kytkentätapahtuma WEB-IO laitteille asetetaan kalenteriin normaaliksi tapahtumaksi.
Käyttämällä iCal tiedostoa voit asettaa kytkentäajat verkon välityksellä tai käyttäen selainta.
Web-IO 2xDigital mallissa 57637 on käytössä kaksi sisään- ja kaksi ulostulokytkentää ja Web-IO 12xDigital mallissa 57630M on 12 sisään- ja 12 ulostulokytkentää. www.moretec.fi/webio.htm

USB-Server Gigabit

W&T USB-server

USB-Serveri sisältää kaiken mitä tarvitset kun haluat USB-portit verkkoon. Yhdistetyt laitteet USB-porteissa käyttäytyvät kuten olisivat suoraan kiinni omassa windows PC:ssäsi.
Ajurit Windows2000/XP/2003/Vista/2008/7 käyttöjärjestelmille varmistavat sen, että laite toimii verkossa kuten se toimisi suoraan PC:ssä.

Useimmat laitteet nykyään on varustettu USB-liitännällä; kuten mittalaitteet, viivakoodinlukijat, kirjoittimet ym. Teollisuusympäristössä USB laitteiden käyttö on usein ongelmallista, koska kaapelin pituus on USB:n kanssa rajoitettu ja USB:stä puuttuu galvaaninen erotus. Käyttämällä USB serveriä kaikki nämä puutteet tulee korjattua.

Laitteessa on kaksi USB porttia ja verkkoliitäntänä on 10/100 BaseT. Virtalähde voi olla ulkopuolinen tai kytkin voi tarjota virran ns. power over ethernetillä.

www.moretec.fi/53641.htm


 
58665 Com-Server ++

- 1x RS232/RS422/RS485, 10/100BT, Power-over-Ethernet
++ Monen käyttäjän yhteys samanaikaisesti

++ Wake-on-LAN

++ Sarjadatan tehokkaampi pakkaus TCP-pakettiin

 

Modbus ja Web-I/O yhdessä


W&T Web-I/O tarjoaa nyt sillan Modbus:in ja Web teknologoiden välille.

 
   
Digital-I/O Extender Set (pvm 21.8.2007)


Sovellus:
Digital I/O signaalien lähetys pitkillä matkoilla

Digital-I/O Extender Set
2* Digital In / 2* Digital Out

Lisätietoja:tuote 17633

Neljän I/O signaalin luotettava siirto 3800 metriin saakka:

  • häiriöisessä teollisuusympäristössä
  • erityisesti salamoinnin aiheuttamissa ongelmaympäristöissä
  • kahden rakennuksen välissä
  • vuoristossa jne

 

pvm. 14.8.2007

Web IO, 12 x digital input / 6x Digital Relay ( 57634)
Hallitse 12 digitaalista sisääntuloa ja/tai 6 digitaalista relettä selaimella tai verkon välityksellä

View high-resolution photo

Tämä moduli tarjoaa kaikki mitä tarvitset liittääksesi digitaaliset teollisuusstandardin mukaiset sisääntulot ja ulostulot verkkoon. Potentiaalivapaat releulostulot mahdollistavat litännät myös vaihtovirtalaitteisiin.

Laitteen konfigurointi tapahtuu selaimella, samoin kuin laitteen lukeminen ja hallinta sekä sisääntulo ja ulostuloporttien kontrollointi. Sen lisäksi on käytettävissä TCP/UDP socketit, OPC, SNMP tai sähköposti.

Lisätiedot: www.moretec.fi/57634.htm

pvm. 15.7.2006

Web-IO mahdollistaa digitaalisten tulojen ja lähtöjen liittämisen lähiverkkoon tai internettiin.

PC.n välityksellä voidaan tarkkailla ja kontrolloida hälytyksiä tai mitä tahansa antureita.

Hälytystieto voidaan kontrolloida internet-selaimella tai se voidaan lähettää sähköpostiin tai OPC-serveriin. Hälytystieto voidaan helposti myös integroida mihin tahansa ohjelmistoon, koska WEB-IO paketoi hälytykset joko TCP:tä tai UDP:tä hyväksi käyttäen.

Lisätietoja: W&T WEB-IO 57630

Haluatko esimerkkejä WEB-IO:n kytkentävaihtoehdoista?

Lataa W&T:n Web-IO Kochbuch

PDF: ca. 1.400 KByte
"Das Web-IO-Kochbuch Digital" Helppoa automaatiota WEB-teknologialla. 34 sivua konkreettisia esimerkkejä.

 
 
   
   
 
   
 
 

 

 

 
Lue lisää ja tilaa itsellesi kirja, joka käsittelee TCP/IP:tä ja sarjaliikennettä ethernet-verkossa: puh. 03-4334000 tai sales@moretec.fi

tai lataa COMSERVERin käsikirja:  Manual

PCI kortit tukevat Linuxia

W&T:n PCI kortit ovat nyt myös Linux yhteensopivia kernelin 2.4.0 versiosta alkaen. Ajurit on kaikille Windows 95, 98, ME, NT 4.0, 2000 ja XP käyttöjärjestelmille. Kortit on tarkoitettu teollisuus- ympäristöön ja siksi niissä on 1000 V:n optinen erotus. Portit ovat yksilöllisesti muokattavissa siten, että käytettävissä on RS232 tai 20mA tai RS422/RS485 tai optinen kuitu. Kortille voidaan asentaa lisäksi kaksi lisäporttia, jotka eivät ole optisesti erotettuja. Siksi nämä lisäportit kannattaa varustaa kuituliittimin.

Lisätiedot:

https://www.moretec.fi/kortit.htm